„Macaroni con carne” – Aveți nevoie de 800g paste, 1 kg carne de vită, 3 cepe, 4 morcovi, 2-3 roșii, 5-6 căței de usturoi, ardei iute și…

Ingrediente:

  • 800 g paste
  • 1 kg carne de vită
  • 3 cepe
  • 4 morcovi
  • 2-3 roșii
  • 5-6 căței de usturoi
  • 2 ardei iuți
  • 1 linguriță coriandru
  • pătrunjel
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa rondele. Procedăm la fel și cu morcovii. Roșiile le tăiem felii. Carnea o tăiem cubulețe.

2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim carnea pregătită anterior, pe foc mic.

3. Adăugăm ceapa, morcovul, amestecăm și gătim pe foc mic până la omogenizare.

4. Adăugăm roșiile, sarea, piperul, coriandrul, ardeii iuți și amestecăm. Gătim 60 de minute, pe foc mic.

5. Scoatem ardeii iuți din tigaie și adăugăm pastele fierte. Acoperim cu un capac și gătim 20 de minute.

6. La final, adăugăm usturoiul tăiat mărunt. Dacă mai este necesar, adăugăm 100 ml de apă și mai gătim 15 minute.

Loading...