De 1000 ori mai bună decât orice tort – Tartă cu căpșuni de vară

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 115 g unt
  • 220 g zahăr
  • 2 ouă
  • 125 g smântână
  • 400 g căpșuni
  • 1 linguriță vanilie
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1/4 linguriță sare

Mod de preparare:

1. Într-un bol, așezăm untul. Adăugăm 180 de grame de zahăr și amestecăm bine.

2. Batem compoziția cu ajutorul unui mixer.

3. Adăugăm ouăle, vanilia și mixăm bine până la omogenizare.

4. Adăugăm făina cernută, praful de copt, smântâna și amestecăm foarte bine până când obținem un aluat moale și pufos.

5. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Pe deasupra, așezăm căpșunile tăiate felii și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.

Poftă bună!

Loading...