Cea mai simplă și cea mai delicioasă Tartă cu zmeură – Rețetă rapidă, de sezon, de care trebuie să profitați

Ingrediente:

  • 400 g zmeură
  • 500 g făină
  • 75 g margarină
  • 3 ouă
  • 1 linguriță praf de copt
  • 300 g zahăr
  • 1/4 linguriță sare
  • 300 ml smântână
  • vanilie

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm zmeura.

2. Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm praful de copt, sarea, zahărul și amestecăm foarte bine.

3. Adăugăm untul moale, un gălbenuș și amestecăm bine până la omogenizare.

4. Într-un bol, turnăm smântâna. Adăugăm 1 lingură de făină, zahăr, albușul de ou, vanilia și amestecăm bine.

5. Întindem aluatul într-o foaie subțire.

6. Așezăm foaia de aluat într-o tavă de copt tapetată cu unt.

7. Cu ajutorul unei furculițe, înțepăm aluatul în câteva locuri. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 10 minute.

8. După acest interval de timp, scoatem tava din cuptor. Adăugăm compoziția iar pe deasupra așezăm murele. Coacem la temperatura de 200 de grade, încă 20 de minute.

Loading...